Zapomeň na točenou
Hezké počasí láká k tomu, aby člověk vyrazil někam ven s přáteli. Pokud patříš mezi milovníky zmrzliny a rád objevuješ originální místa, rychle zapomeň na nudné nanuky ze supermarketů a točené zmrzky z prášku, které mají ke kvalitním ingrediencím stejně daleko jako Zdeněk Pohlreich k receptům Ládi Hrušky. V Praze máš příležitost pochutnat si na úplně jiné úrovni, a to rovnou na velmi zajímavé novince.
Tak trošku jiný sendvič
Obdivovali jsme je na instagramových fotkách ze zahraničí, četli jsme o nich v různých reportech foodies a teď jsou konečně tady. Parlor jako vůbec první přináší do Prahy ice cream cookie sandwiches. Ve zkratce se jedné o sendvič složený ze dvou sušenek, mezi kterými najdeš zmrzlinu doplněnou o topping. Výsledkem je tzv. Parlorka! Na výběr máš z opravdu velkého množství kombinací včetně těch netradičních, ale o to víc zajímavých. Nejdříve si vybereš cookies, které pečou každý den čerstvé přímo v Parloru a podávají je ještě teplé. Následně zvolíš italskou zmrzlinu, tu vyrábí vyhlášená Crème de la Crème. Vše završíš některým z toppingů. Tak co třeba sušenka citrón s mákem, k tomu jogurtová zmrzlina a čokoládová poleva?
Osvěžující zážitek
Je skvělé, že v Praze vznikají nové podniky, které přináší do našich končin osvěžující novinky. Parlor jednoznačně patří mezi ně. Jako první představuje zmrzlinový sendvič neboli Parlorku, kterou nyní můžeš ochutnat i ty. Už víš, kdy vyrazíš objevovat nové chutě?