Studentská kuchařka: Vločková polévka

Studentská kuchařka: Vločková polévka

Jednoduchá polévka

Také vás dokáže překvapit, jak dobré jsou ve skutečnosti jednoduché recepty? Nejen, že příprava trvá chvilku, ale oni bývají i chuťově velmi dobré! Mám tu pro vás velmi rychlou polévku z vloček.

Ingredience:

  • ovesné vločky 4 lžíce
  • máslo
  • cibule 2 ks
  • vejce 2 ks
  • voda 2 litry
  • sůl
  • zeleninový bujon
  • mrkev

Postup

Nejdříve si necháme rozpustit máslo a osmahneme cibulku. Pak přidáme vločky a smažíme, dokud nejsou krásně křupavé a lehce zhnědlé. Přidáme vejce a uděláme něco na způsob smaženice. Po té už jen přidáme vodu a zeleninový bujon. Necháme chvilku projít varem a na závěr můžeme nastrouhat mrkev či jinou zeleninu.

Myslím si, že toto je jedna z nejrychlejších polévek, které jsem kdy vyzkoušela. Příprava zabere minimum času a cenově je také velmi nenáročná.

Komentáře k příspěvku