Jednoduchý recept pro masožravce
Pokud bydlíte s takovým masožravcem jako já (přítel nedokáže žít bez masa), tak se určitě snažíte vařit tak, abyste se oba dobře najedli. Tento recept je velmi rychlý, jednoduchý (jako všechny mé recepty) a naučila jsem se ho od sestry, když jsme vařily u ní v chaloupce.
Postup
Do mísy si dáme všechny potřebné ingredience – mleté maso, nastrouhaný sýr, rozklepneme dvě vajíčka a po té osolíme a okořeníme dle chuti. Nejlépe rukou vše zamícháme, aby se nám ingredience krásně spojily. Po té si vytvarujeme karbanátky a začneme obalovat – nejdříve v mouce, po té dáme do vajíčka, které máme rozkvedlané s trochou mléka a nakonec do strouhanky. Já miluji dvakrát obalené karbanátky, takže každý karbanátek znovu namočím do vajíčka a pak znovu do strouhanky.
Na pánvičku si dáme olej, který nejdříve pořádně rozpálíme a teprve po té vkládáme karbanátky, které smažíme, dokud se nám krásně nepropečou. Jako přílohu jsem použila bramborovou kaši.